Inschrijfformulier Eilanddagen Uveïtis 2020

In verband met de COVID-19 epidemie verplaatsen we de Eilanddagen naar 2021. Iedereen die zich al heeft ingeschreven behoudt zijn recht op deelname.
 

De kosten van inschrijving zijn dankzij sponsoring van Novartis en Santen beperkt tot 300 euro (inclusief: conferentie, 2x overnachting, 2 x diner, lunch en koffie/thee, overtocht vanaf Lauwersoog en gebruik van een gewone huurfiets). 

NB na het succesvol versturen van het formulier ziet u boven een groene melding verschijnen. U krijgt niet meteen zelf een email ter bevestiging, die wordt later handmatig gestuurd na verwerking van het inschrijfgeld. Let op: het inschrijfformulier werkt (nog) niet goed met alle browsers, maar in ieder geval wel met Chrome, Firefox en mobiel iOS. Internet Explorer en Safari kunnen een fout geven (hier wordt aan gewerkt), let u op dat u na het drukken op ‘verstuur’ een groene bevestigingstekst in beeld krijgt boven het formulier.

NB na het succesvol versturen van het formulier ziet u boven een groene melding verschijnen. U krijgt niet meteen zelf een email ter bevestiging, die wordt later handmatig gestuurd na verwerking van het inschrijfgeld.

De NUW werkt voor de organisatie van de Eilanddagen samen met Stichting Oogheelkundige Congressen.